23 / 07 / 2024

Kredi çekecekler dikkat! Oranlar güncellendi

Kredi çekecekler dikkat! Oranlar güncellendi

Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank ve ING gibi büyük bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarında değişiklikler yaşandı. Özellikle 70 bin TL gibi bir tutar için faiz oranları ve taksit tabloları değişti. İşte tüm detaylar...




Ziraat Bankası’nın sunduğu bu kredi ürününden yararlanmak için İnternet Şube ya da Ziraat Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirsiniz. 50 bin TL’ye kadar olan kredi ürünü için 36 aya kadar vade imkanı bulunurken, 50.001 ve üzerindeki 100 bin TL arasında kredi ürünü için 24 aya kadar vade imkanı sunulmaktadır. 100.001 TL ve üzerindeki kredi ürünü için de 12 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Başvurusu olumlu olan kredilerin İnternet Şube ve Ziraat Mobil üzerinden hesaba aktarılacağı belirtilmiştir. Ziraat Bankası, bireysel kredi ürünü kullanan kişilere Hayat Sigortası ürünü de sunmaktadır. Hayat Sigortası ürünlerinin Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulduğu, Ziraat Bankası Şubelerinin Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesi olduğu belirtilmiştir.

 Ziraat Bankası’nın sunduğu Dijital Kredi ürünü dışında EYT Kredisi, Tüketici Kredisi, Tüketici Avans Kredisi, Taşıt Kredisi, TOGG Taşıt Kredisi, Eğitim Kredisi, Kredili Mevduat Hesabı, Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi, İpotekli Bireysel Finansman Kredisi gibi pek çok kredi ürünü resmi internet adresi üzerinden yayımlanmıştır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön