14 / 05 / 2024

Kredi çekecekler dikkat! Oranlar güncellendi

Kredi çekecekler dikkat! Oranlar güncellendi

Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank ve ING gibi büyük bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarında değişiklikler yaşandı. Özellikle 70 bin TL gibi bir tutar için faiz oranları ve taksit tabloları değişti. İşte tüm detaylar...



Son dönemde Türkiye'de ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünen vatandaşlar, kredi maliyetlerine daha fazla dikkat ediyor. Para politikalarındaki değişikliklerle birlikte, kredi piyasasında büyük hareketlilik görüldü. 

Bankalar, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını artırdı ve kredi alan vatandaşlar daha yüksek faiz ödemeleri yapıyor. Bu durum, kredi taleplerini olumsuz yönde etkileniyor. Ancak, hala en uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları araştırılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön