05 / 05 / 2024

Kredi çekmeye dair merak edilenler! En kolay krediyi hangi banka veriyor?

Kredi çekmeye dair merak edilenler! En kolay krediyi hangi banka veriyor?

Kredi çekecek vatandaşlar, en uygun krediyi bulmak için adeta sık eleyip ince dokuyor. En uygun krediyi en uygun faizle almak için bir hayli uzun mesailer harcanıyor. Peki en kolay krediyi hangi bankalar veriyor? İşte detaylar!



EN KOLAY KREDİYİ HANGİ BANKA VERİYOR?

Kredi veren bankalar çok sık araştırılmaktadır. İşte en kolay kredi veren bankalar;

  • Yapı Kredi.
  • İş Bankası
  • ING Bank.
  • Akbank.
  • Ziraat Bankası
  • Halkbank.
  • Vakıfbank.
  • TEB.

HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BİRİ KREDİ ÇEKEBİLİR Mİ?

Bankalar farklı koşullar ile çalışmayan kişilere kredi verebiliyorlar ancak herhangi bir geliriniz olmadığı sürece kredi alamazlar. Aynı şekilde bankalar sigortasız kredi de vermiyorlar. Hemen hemen tüm ihtiyaç kredisi başvurularında, krediye başvuran kişinin geriye dönük son 6 ayda sigorta piriminin olması da gerekir.

MAAŞ MÜŞTERİSİNE KREDİ ÇIKAR MI? MAAŞ MÜŞTERİSİ NEDİR?

Maaş müşterisi kredisi, denilen bir kredi türü vardır. Bu kredi çeşidi maaşını ilgili bankadan alan müşterilerine özel imkanlar, avantajlar sunduğu bankaların kredi türü olarak bilinir. Bankalar bu avantajları genellikle ihtiyaç kredisi türünde müşterilerine sunarlar, taşıt ya da konutta da belli ayrıcalıklara sahip olma olasılığınız da bulunmaktadır.

AKBANK 0 FAİZLİ KREDİYİ KİMLER ALABİLİR?

Akbank’ın bu kampanyasından ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar faydalanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamazlar.

EN PARADAN NASIL KREDİ ÇEKİLİR?

Öncelikle Enpara.com müşterisi olmalısınız. Enpara.com müşterisiyseniz bir değerlendirme yapılır ve bu değerlendirme sonucunun olumlu olması durumunda internet ya da cep şubesinden kredi ödeme planını ve sözleşmesini onaylatarak kredinize anında sahip olabilirsiniz.

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?

Kredi çekecekler bakmadan geçmeyin! En ucuz kredi faizi hangi bankada?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön