02 / 05 / 2024

KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede?

KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede?

Firma: Krg İnşaat

Proje: Haliç Rezidans

Alibeyköy-Haliç bölgesinde konumlandırılan KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede? sorusu Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul şeklinde yanıtlanıyor. Projede krediye uygun satış süreci devam ediyor...




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu  Haliç Rezidans  projesi  Krg İnşaat  girişimi ile hayata geçirildi. 


İstanbul'un Avrupa yakasında Alibeyköy sınırlarında konumlandırılan KRG İnşaat Haliç Rezidans 10 katlı olarak tek blok halinde tasarlanmış durumda. 


Satışların devam ettiği KRG İnşaat Haliç Rezidans 'ta 80 adet daire bulunuyor. KRG İnşaat Haliç Rezidans projesinde daire satışları sürüyor. KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede? sorusu öncesi projeye dair fiyat bilgisini belirtelim: 


KRG İnşaat Haliç Rezidans fiyatları: 


KRG İnşaat Haliç Rezidans projesinin fiyatları 65 metrekarelik 1 oda 1 salon daireler için 250 bin liradan başlayarak yükseliyor. 


KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede?


KRG İnşaat Haliç Rezidans ödeme koşulları: 


KRG İnşaat Haliç Rezidans projesinde için en az yüzde 25'lik peşinat ödeniyor ve kalan tutar için banka kredisi ile vade yapılıyor. 


 Fitness center yüzme havuzu, Türk hamamı ve kapalı otopark gibi olanakların sunulduğu KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede? sorusunun ayrıntıları şöyle: 


KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede?: 


KRG İnşaat Haliç Rezidans nerede? KRG İnşaat Haliç Rezidans adres: Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul

KRG İnşaat Haliç Rezidans telefon: 0 212 627 44 14


Telefon: 0 212 627 44 14

Web adresi: halicrezidans.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön