25 / 08 / 2024

'Kripto kralı' battıktan sonra ilk kez konuştu! Beş parasız ortada kaldı

'Kripto kralı' battıktan sonra ilk kez konuştu! Beş parasız ortada kaldı

İflas eden kripto borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık yapmadığını ifade etti. Şirketin iflasından sonra ilk kez kamuoyunun önüne çıkan Sam Bankman-Fried, New York Times gazetesine “Kötü bir ay geçirdim ve neredeyse hiç param kalmadı” diye konuştu. İşte tüm detaylar...



Bahama Adaları’nda bulunan Sam Bankman-Fried, FTX’ten kendi parasını almadığını ifade ederek “Bir kredi kartım kaldı, onda da 100 bin dolar civarında borcum var” diye konuştu.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, yatırımcıları kasıtlı olarak yanlış yönlendirmediğini ve dolandırıcılık yapmaya çalışmadığını öne süren Sam Bankman-Fried, bununla birlikte FTX ve sahibi olduğu Alameda Research ve diğer şirketler arasındaki para hareketleriyle ilgili ısrarlı sorulara muğlak yanıtlar verdi.

Bir dönem ünlü ABD’li yatırımcı Warren Buffet’ın “genç versiyonu” olarak görülen Sam Bankman-Fried’in Ekim’de kişisel servetinin 15 milyar dolar olduğu tahmin ediliyordu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön