03 / 05 / 2024

Euroya olan güven 28 aydan sonra ilk kez böyle oldu! Resmen dibe vurdu

Euroya olan güven 28 aydan sonra ilk kez böyle oldu! Resmen dibe vurdu

Euro bölgesinde son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Euro bölgesinde yatırımcıların güveni 28 aydan sonra ilk kez bu kadar dibe vurdu.



Euro bölgesinde güven sarsılmaya devam ediyor. 28 aydan sonra ilk defan bu kadar dibe vuran euro, yatırımcıların güvenini kaybetti.

Euro dolar paritesi dün 0,98 seviyesine kadar geriledi. Bu düşüş sonrasında euro kuru dolar karşısında büyük değer kaybederken yatırımcıların euroya olan güveni sarsıldı.

Euro dolar paritesi bugün ise düne göre yükselişe geçti ve 0,99 seviyesine yükseldi. Fakat kritik seviye olan yüzde 1 seviyesinin altında olması güvenin sarsılmasına neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön