11 / 05 / 2024

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.



Mütalaada, Faruk Fatih Özer’in şirketin kurucusu ve en üst yönetici olduğun altı çizilirken, sanık Güven Özer’in Faruk Fatih Özer’in ağabeyi olduğu, şirket veri tabanının 15 numaralı yöneticisi olduğu belirtildi. Sanık Serap Özer’in ise Faruk Fatih Özer’in kardeşi ve şirket veri tabanının 14 numaralı yöneticisi olduğu kaydedildi.

 Kripto para borsası Thodex te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

ÖZER KARDEŞLERE 40 BİN 462 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Söz konusu mütalaada, Faruk Fatih Özer, Güven Özer ve Serap Özer kardeşlerin “nitelikli dolandırıcılık”, “suç işlemek hedefiyle Örgüt kurma” ve “suçtan oluşan mal varlığı değerlerini aklama” suçlarından 12 bin 142 seneden 40 bin 462 seneye kadar hapis cezası talep edildi. Zuhal Özer’in ise “örgüte üye olmak” ve “suçtan kaynaklanan mal vatlığı değerlerini aklama” suçlarından 8 seneden 18 seneye kadar hapsi talep edildi.

Çekici ihracatında rekor! Yüzde 51 arttı!

Emeklilere son dakika müjdesi! Ek gelir kapısı resmen açıldı! İşte banka banka hesaplara yatacak tutarlar...

Gram altının yeni rekor seviyesi kaç TL? Altın uzmanından rekor tahmin geldi! Toz altını bile olanlar mutlaka baksın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön