Kripto Paralar

Kripto para yatırımcıları dikkat! 17 altcoin için beklenen gün geldi!

Son zamanlardaki dalgalı grafiğiyle dikkat çeken kripto paralarda sular durulmuyor. İşte kripto para yatırımcılarını yakından ilgilendiren bu 17 altcoinde yaşanacak gelişmeler... Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para ekosistemindeki gelişmeler, şu an için bir duraksama belirtisi göstermiyor

Son zamanlardaki dalgalı grafiğiyle dikkat çeken kripto paralarda sular durulmuyor. Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para ekosistemindeki gelişmeler, şu an için bir duraksama belirtisi göstermiyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bugün, çeşitli altcoin projeleri borsalarda listelenirken, daha çok kullanıcılarla etkileşime geçilebilen buluşmalar ya da online soru cevap etkinliklerinin çokluğu dikkat çekiyor.

İşte 17 altcoinde yaşanacak gelişmeler...

Kriptokoin'in aktardığına göre, 17 altcoinde yaşanacak gelişmeler şu şekilde:

1-Cosmos Hub (ATOM), Injective (INJ), Kadena (KDA) gibi kripto para birimleri, Teksas’ın Austin şehrinde Consensus Konferansı’nın bir parçası olarak DCentral’e katılacak.
2-BitMart, Muu Inu’yu (MINU) Tether (USDT) çiftiyle listeliyor.
3-Liquidity (LQTY), Maker (MKR), Ocean Protocol (OCEAN) gibi kripto para birimleri, Berlin’de 7-9 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacakolan Blockchain Oracle Zirvesi’ne katılacak.
4-Bitfinex, Verasity’i (VRA) listeliyor.

5-Filecoin (FIL), Austin’de buluşma gerçekleştiriyor.
6-Vulcan Forged (PYR), Phalanx Minotaur Avatar’larının NFT lansmanını yapacak. Söz konusu lansman dahilinde500 NFT piyasaya sürülecek.
7-aelf (ELF), v.1.2.0 güncellemesini yapacak. Söz konusu bu güncellemeyle ağa MultiNFT sözleşmeleri, işlem ücretleri muafiyeti, BigInt değer eklemesi gibi özellikler geliyor.
8-Yield Protocol (YIELD), halka açık Yieldshield beta lansmanını yapacak.
9-BitMart, Ritestream’i (RITE) USDT çiftiyle listeliyor.
10-MesChain (MES), MesChain NFT’lerini piyasaya sürecek. NFT’ler, Binance Smart Chain üzerinde oluşturulmuş olan MesChain pazaryerinden de satın alınabilecek.

11-KuCoin, dotmoovs’u (MOOV) USDT çifti ile Türkiye saatiyle 13’te listeliyor.
12-Ankr (ANKR), Discord üzerinde yayın yapacak.
13-Tenset (10SET), yeni bir akıllı sözleşmeyi açıklayacak. Söz konusu bu sözleşmenin lansmanı sırasında bir ekran görüntüsü alınarak kullanıcılara airdrop ile token dağıtılacak.

14-BENQI (QI) ve Yeti Finance (YETI), Twitter Spaces üzerinden soru cevap etkinliği yapacak.
15-ICON (ICQ), bir soru cevap etkinliği yapacak.
16-Secret (SCRT), Twitter Spaces üzerinden bir soru cevap etkinliği yapacak. Etkinlik, TSİ 20’de başlayacak.
17-Huobi Global, Trustswap’i (SWAP) USDT çifti ile listeliyor.
 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

İslam Memiş açıkladı! İşte Bitcoin'in yükselişe geçeceği tarih!

Yatırımcılar şokta! Piyasa karıştı… Bitcoin bir ülkede daha yasaklandı