19 / 05 / 2024

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar…



BU 5 ALTCOİNLE BOĞA SEZONU BAŞLAYABİLİYİR

Analist Paul L., Ocak 2023 boyunca bu coinlere dikkat edilerek takip edilmesi uyarısı yaptı:

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin 2022’de çoğunlukla kırmızı bölgede işlem gördü. Ancak ağ geliştirme ve benimseme haberleriyle desteklenen küçük kazançlar verdi. Analiste göre; geçerli bir yatırım fırsatı olmayı sürdürüyor.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), önemli fiyat düzeltmesinden uzakta duruyor. Topluluk ağ üzerinde çeşitli ürünler sunmaya çalışırken 2023’te birkaç dönüm noktasına neden olabilir.

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Bonk (BONK)

Bonk (BONK), Solana (SOL) NFT topluluklarına ve içerik oluşturuculara airdrop ile ulaştırıldı. Bu da ticaret hacminde ve satın alma baskısında artışa  yükselişi sağladı. Bonk ivme kazanıyor olsa da, tokenın diğer meme coinlerin başarısını tekrarlayıp tekrarlamadığını izlemek merak uyandırıyor.

Terra Classic (LUNC)

Terra (LUNA) ekosisteminin çöküşünün ardından, platformun orijinal zinciri Terra Classic (LUNC), meme coinlerin fiyat hareketini taklit ederek dikkat çekiyor. Terra’nın kurucusu Do Kwon ile ilgili herhangi bir gelişme de altcoini tetikleyebilir. Böylelikle büyük bir değişim yaşanabilir.

Floki Inu (FLOKI)

Şu anda Floki topluluğu, NFT pazarlarını, metaverse tabanlı oyunlarını ve eğitim platformlarını geliştirme hedefinde. Analiste göre geliştirmenin başarısı muhtemelen Floki Inu’ya daha fazla yarar sağlayabilir.

Kripto yatırımcıları dikkat! ABD’den bankalara, kripto parala piyasalarını sallayacak şok uyarı geldi!

Bitcoin’de yükseliş için bu tarihi işaret edildi! Kripto para yatırımcıları dikkat!

Kripto para piyasası için müjde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön