30 / 04 / 2024

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?



Birçok yatırımcının büyük umutlarla satın aldığı kripto para birimleri bu yıl hüsrana uğradı. 

2008 yılında hayatımıza giren ilk kripto para birimi olan Bitcoin, Kasım 2021'de 68.000 doları aşarak zirve yaptı. Ancak o zamandan beri "yukarıdan düşme" denebilecek günler devam ediyor.

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!Bu gelişmede ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yüksek enflasyonu ve parasal genişlemeyi sınırlamak amacıyla yaptığı faiz artırımları en önemli belirleyicilerden biri oldu. 

16.000 dolar civarında seyreden Bitcoin, uzun bir aradan sonra Çarşamba günü 18.000 doları geçti.

Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı? Bitcoin ne kadar? Kriptolarda son durum ne? 1 Bitcoin kaç dolar? 1 Ethereum kaç dolar? İşte 17 Aralık 2022 kriptolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön