06 / 05 / 2024

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto para piyasalarının ABD'nin düzenleme girişimlerini, Fed kararını ve Ripple davasını izlediği belirtiliyor. Ocak'ta sert düşen Bitcoin 40 bin dolar seviyesine geçerek 44 bin dolar seviyelerini görürken, kriptolar Fed kararı ve ABD'nin atacağı düzenleme adımlarının ardından yaşanacak gelişmeler



YAZIŞMALAR GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

Aralık 2020'den bu yana süren kayıtsız menkul kıymet satış davasında, 17 Şubat duruşması Ripple ve SEC için kritik bir duruşma olacak.

Geçen günlerde hakimin mühürlü bazı dosyaların açılması kararını almasının ardından iki taraf için de oldukça önemli olan bazı bilgiler ortaya çıkacak. Şu anda hem Ripple hem de SEC, dosyalardaki bilgilerin kendi lehlerine olduğuna ilişkin iddiada bulunuyor. 

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

‘YATIRIMCI TETİKLE OLMALI’

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü günlük bülteninde konuya ilişkin olarak, “Kripto para yatırımı olan ya da yatırım yapmayı düşünenler bugünden itibaren önümüzdeki yedi gün boyunca tetikte olmalılar. Şimdilik 45 bin dolar seviyesinin gerisinde bu kadar yoğun gündemi fiyatlamaya çalışıyoruz. Rusya Merkez Bankası'nın alacağı Bitcoin haberleri bu yoğunlukta sindirilmiş oldu” diey konuştu.

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Çok az kişi biliyor! E-Devlet'te paranız birikmiş olabilir!

Milyonlarca emekliye müjde! Rekor ikramiye geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön