29 / 04 / 2024

Kripto paralar için güvenlik talebi!

Kripto paralar için güvenlik talebi!

 Albcoin Genel Müdürü Şahin, kripto para borsası için düzenlenmenin şart olduğunu dile getirerek, “Sağlam ve güçlü sermaye yapısına sahip olanlar ayakta kalacak” açıklamasında bulundu.



Kripto para borsalarına yönelik yaşanan skandallar sonrası gözler hükümet tarafından piyasaya yapılacak düzenlemeye çevrildi. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; sisteminin merkeziyetsiz olması nedeniyle kripto paraların sadece dörtte bir işlemi kişiden kişiye yapıyor. Sağlam sermaye yapısının ve finansal gücün büyük önem taşıdığını söyleyen Albcoin Genel Müdürü Arif Şahin,"Yüzde 20-25 gibi bir oranda işlem kişiden kişiye yapılıyor şu anda. Satış veya alışın geri kalanı platformlar tarafından yapılıyor. Örneğin 100 milyonluk bir varlığa karşı 500 milyonluk bir risk alınıyor" şeklinde konuştu.

İşin doğru yapan ayakta kalacak

Çok fazla riskin bulunduğu borsaya ait düzenlemenin şart olduğunu söyleyen ve işinin doğru yapanların ayakta kalacağını belirten Arif Şahin, "Bu nedenle sağlam ve güçlü sermaye yapısına özel önem veriyoruz. Ayrıca bu alanda her ay çok ciddi miktarlarda güvenliğe yatırım yapıyoruz" dedi.

Kripto paralar için güvenlik talebi!

Haziran ayında saklama yatırımı yapacaklarını ve bir firma ile altyapı hazırlandığını söyleyen Şahin, bu yatırım ile her üyenin görünebilir, şifreli soğuk cüzdan niteliği taşıyan bir yazılıma sahip olacağını dile getirdi. 

Hedef ilk beşe girmek

ALB Coin olarak borsada ilk beşe girmeyi hedeflediklerini söyleyen Şahin, "İlk beşte kesin olacağız. Biz çok küçük meblağlarla gelen yatırımcıdan ziyade daha çok orta ve üst düzey yatırımcıları hedefleyen bir bakış açısıyla ilerleyeceğiz" açıklamasında bulundu. 

Kripto paraları neler bekliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön