02 / 05 / 2024

Kripto paralarda büyük çıkış! Bir haftadaki yükselişi herkesi şaşırttı 

Kripto paralarda büyük çıkış! Bir haftadaki yükselişi herkesi şaşırttı 

Bir zaman önce durgunlaşan ve sonra düşüş ivmesine giren kripto piyasalar tekrar hareketlenmeye başladı. Son trend BRC-20 kripto para birimleri de bu çıkıştan payıma düşeni elde etti. 



BİTCOİN İŞLEM ÜCRETLERİ DALGALANDI

Bitcoin blokzincirinde çalışan BRC-20 kripto para birimlerine olan büyük rağbet, Bitcoin’deki işlem ücretlerinde dalgalanmaya neden oldu. Bitinfocharts verilerine göre Bitcoin’deki ortalama işlem ücreti, evvelki hafta Haziran 2021’den bu zamana kaydedilen en çok seviyeye erişerek 7 doların üstüne çıktı. BRC-20 kripto para birimlerinin akıllı sözleşmeleri kullanmadığını ve sadece Bitcoin cüzdanıyla ticaretinin yapılabildiğini söyleyen Sevcan Dedeoğlu, “Bitcoin’in en küçük birimi olan satoshi’lere bölünebilen, satoshi’lere içerik yazarak meydana getirilen ORDI’nin yanı sıra PEPE, PIZZA, MEME ve MOON kripto para birimlerinin, şu an için BRC-20 kripto para birimlerinin toplam pazar hakkının yüzde 85’inden çoğunu oluşturduğunu biliyoruz. BRC-20, kripto para ekosisteminde yeni bir ‘şaka varlığı’ favorisi başlattı” diye söyledi.

Kripto paralarda büyük çıkış! Bir haftadaki yükselişi herkesi şaşırttı 

BİN 400’Ü AŞKIN VARLIK YELPAZESİ HER GEÇEN GÜN GENİŞLİYOR

224 ülkede, dünya çapında 12 milyonu geçen kullanıcıya hizmet verdiklerini akıllara getiren Dedeoğlu, açıklamalarını şu ifadelerle bitirdi:

“Kurulduğu günden bu zamana dünyanın ilk 10 borsası içine yer alan Gate olarak, Türkiye'deki kripto para yatırımcılarının global trendlerden uzak durmaması için platformda listelediğimiz varlıkları ve arzedilen yatırım çözümlerini her geçtiğimiz gün büyütüyoruz. ORDI de Gate platformunda alınıp satılabilen bin 400'ü geçen varlık içinde ilave edildi. BRC-20 trendini izliyor, pazar hacmi bakımından öne çıkan kripto para birimlerini listelemeyi devam ettirmeyi planlıyoruz."

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Denizbank'tan emekliye çılgın promosyon! Bu fiyatları duyanlar hemen bankaya koştu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön