28 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

Altın ve Para dehası İslam Memiş, seçim sürecine girdiğiniz şu günlerde yatırımcıları ikaz etti. 14 Mayıs'taki seçimler neticelenene dek volatilitenin yüksek olacağını söyleyen Memiş, piyasalarda sıhhatli işlem yapılamayacağını açıkladı.



Volatiliten ne demek?

"Volatilite" finansal bir terimdir ve genellikle bir varlığın fiyatındaki dalgalanmanın ölçüsünü ifade eder. Bir varlığın fiyatındaki dalgalanmalar ne kadar yüksek olursa, volatilitesi de o kadar yüksek olur.

Bir varlığın volatilitesi, genellikle standart sapma veya fiyat hareketlerinin yüzdesel değişimi gibi istatistiksel göstergelerle ölçülür. Örneğin, bir hisse senedinin fiyatı, ortalama olarak% 2'lik bir dalgalanma gösteriyorsa, volatilitesi "düşük" olarak kabul edilirken, aynı hisse senedinin fiyatındaki dalgalanmalar ortalama olarak% 10'a kadar çıkıyorsa, volatilitesi "yüksek" olarak kabul edilir.

Yatırımcıların yakından bildiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim sürecinin son zamanlarına yaklaştığımız bu dönemde yatırımlarına yön vermek isteyen borsacılara uyarılarda bulundu.

tv100.com'da yazan Memiş, seçimler neticelenene kadar piyasalarda volatilitenin yüksek olacağını söyleyen Memiş, kaçınılması gereken borsa işlemlerini "Bunları yapmayın" diyerek sıraladı.

İslam Memiş ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

İşte İslam Memiş'in "Seçim haftasına dikkat" başlığındaki yazısı:

Seçim evveli para piyasalarında volatilitenin yüksek olması kaçınılmaz.

Bu hafta seçim ücretlemesi içine girecek.

Piyasa kurları özgür bir halde sağlıksız işlem gerçekleştirir.

Yurt içi piyasalarda takip edeceğimiz önemli bir bilgi yok.

 

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön