11 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

İslam Memiş'ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

Altın ve Para dehası İslam Memiş, seçim sürecine girdiğiniz şu günlerde yatırımcıları ikaz etti. 14 Mayıs'taki seçimler neticelenene dek volatilitenin yüksek olacağını söyleyen Memiş, piyasalarda sıhhatli işlem yapılamayacağını açıkladı.



Yurt dışında ABD enflasyonunda oluşan verileri izleyeceğiz.

Faiz kararlarının ön planda olduğu geride kalan haftanın akabinden, piyasaları önümüzdeki hafta daha veri odaklı bir ekonomi gündemi geliyor.

Yurt içinde hazinede ihaleler, sanayide üretim, ödemelerin dengesi, iş gücü istatistikleri ve perakende satış verileri izlenecek.

Yurt dışında ABD tüketicileri ve üreticilerin enflasyon seviyesi ile İngiltere Merkez Bankası (BoE) faiz kararı ön planda.

İslam Memiş ten seçim haftasında kritik uyarı! Bunları sakın yapmayın!

Ayrıca Almanya sanayi üretimi, Çin tüketici ve üretici ücretleri, Euro Bölgesi Sentix yatırımcı güven endeks bilgisi, nihai tüketici ücretleri, İngiltere ticaret, aylık ve dönemsel GSYH, sanayi üretimi verileri de takvime geldi.

Bu hafta kredili veya kaldıraçlı işlemle al-sat yapmayın.

Bu hafta açığa alım-satım yapmayın.

Stresli bir hafta geçeceğinden para piyasalarından bir şey beklememek lazım.

Makas aralıkları yine konuşulur.

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Carrefour'dan 5 litre ayçiçek yağına görülmemiş indirim geldi! Fiyatlar resmen dip yaptı

Denizbank'tan emekliye çılgın promosyon! Bu fiyatları duyanlar hemen bankaya koştu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön