Kripto Paralar

Kripto paralarda büyük çöküş uyarısı! Mart ayının sonunda...

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu. “Finansal piyasadaki likidite düştüğünde Mart ayının sonunda bir kripto para birimi balonu ortaya çıkacak” öngörüsünde bulunan eski müdür, dikkat çeken açıklamalar yaptı

Eskiden Tayland Merkez Bankası‘nda direktör görevini üstlenen bir müdür, yakın zamanda yaşanabilecek kripto çöküşüne ilişkin uyarılarda bulundu. “Finansal piyasadaki likidite düştüğünde Mart ayının sonunda bir kripto para birimi balonu ortaya çıkacak” öngörüsünde bulunan eski müdür, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Nation’ın Pazar günü aktardığına göre; eski Tayland Bankası (BOT) Direktörü Anusorn Thammajai, kripto para piyasasının birkaç ay içinde çökeceğiyle ilgili uyarılarda bulundu. Eski merkez bankası müdürü, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: 

“Merkez bankalarının niceliksel genişlemeyi azaltma ve faiz oranlarını artırma hamleleri nedeniyle finansal piyasadaki likiditenin düştüğü Mart ayının sonunda, bir kripto para balonu ortaya çıkabilir.”
 

Kripto balonunun ilk dalgasının çoktan geçtiğine ve pek çok kripto para biriminin bu sene yüzde 40’tan fazla değer kaybı yaşadığına da vurgu yapan müdür, piyasalardaki genel eğilimin kripto paraları olumsuz etkileyeceğini öngörüyor. 

Kripto para biriminin dijital ekonomide bir finansal ekosistem hazırlamayaa yardımcı olurken, aynı zamanda finansal sistemler için risk oluşturduğuna da dikkat çeken eski müdür, ayrıca, riskli varlıklara sahip yatırımcıları bu senenin ikinci çeyreğinde daha dikkatli olmalarına ilişkin uyardı. 

Vatandaşa müjde! Fiyat artışlarına karşı yeni tedbir paketi açıklanıyor! 

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık geliri değişecek! Dikkat ödemeler başlıyor!

50 yaş altına emeklilik müjdesi! Resmen açıklandı!

Ev fiyatları düşecek mi? İnşaat maliyetleri rekor kırdı!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?