07 / 05 / 2024

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paralar kritik eşikte yönlerini bulmak için çalışırken analistler Bitcoin’de 40 bin 500 doların altında kapanışların sert düşüşler getirebileceğine ilişkin uyarı yaptı.



Kripto para birimleri kritik eşikte yön bulmak için çalışırken analistler Bitcoin'de 40 bin 500 doların altında kapanışların sert düşüşlere neden olabileceğine ilişkin uyarılarda bulundu. 15 Şubat tarihinde ABD Senatosu'nun bankacılık komitesi, sabit kripto para birimlerini (stablecoin) masaya yatıran bir toplantı gerçekleştirecek. 

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Kritik görüşmenin öncesinde yatırımcıların portföylerinin bir bölümünün stablecoinlerde dururken yine de kripto paralara ilişkin iştah ve hassasiyetin arttığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz hafta ABD teknoloji şirketlerinin beklenenden düşük gelen bilançoları sebebiyle kripto paralarda da ek satışlar yaşanmıştı. Üstelik merkeziyetsiz kripto para piyasalarının en büyük ikinci hack olayı yaşandı. Solana ile diğer ağlar arasında köprü görevind ebulunan Wormhole’ü hackleyen bilgisayar korsanları, toplam değeri 320 milyon doları geçen 120 bin adet Ethereum’u çaldılar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön