01 / 05 / 2024

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...



Ayı piyasasının sarsıntılı dönemlerinde kullanıcılar, kripto varlıklarını kontrol etmeden ya da al-sat yapmadan uzun zaman geçirmek zorunda kalabiliyor. Kripto borsası analiz firmaları, 2022 ayı piyasasının kullanıcılar açısından oldukça kötü deneyimler doğurduğunu ortaya çıkarsa da söz konusu bu durum tüm kullanıcılar için geçerli değil. 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto borsalarında güvenle işlem yapmak ve varlıkları doğru biçimde yönetmek, kullanıcılar için büyük önem de taşıyor. Bu noktada kripto varlıkları çevrim dışı saklayan ve yüksek bir güvenlik katmanı sunan soğuk cüzdanlar arasında önde gelen bir güvenli erişim noktaları arasında yer alan Ledger, kullanıcıların ayı piyasasındaki dalgalanmalardan kaçınmaları ve varlıklarını güvenle yönetmeleri için 8 ipucu verdi.
 

“Ayı Piyasalarındaki Kullanıcılar Soğuk Cüzdanlara Yöneliyor”

Yaptığı açıklamada ayı piyasasının tüm kullanıcıları olumsuz etkilemediğini ve piyasalar böyleyken kripto paralarını borsada tutmanın çok riskli olabileceğini dile getiren Ledger CEO'su Pascal Gauthier çok önemli ipuçları verdi.

1. Kriptolarınız güvenceye alın. Piyasanın dalgalı olduğu dönemlerde, kriptonuzun aynı cüzdanda uzun süre kalması anlamına gelen HODL stratejisine odaklanabilmenin önemine değinilen açıklamada bu, riskleri bilmenin ve cüzdanınıza güvenmenin her zamankinden daha önemli olduğu anlamı taşıdığı belirtildi. Ledger CEO'su Pascal Gauthier, varlıklarınızı HODL stratejisiyle güvenli bir şekilde tutmak için, kendi özel anahtarlarınızın kontrolünün sizde olup olmadığını ve onları doğru bir şekilde güvence altına alıp almadığınızı göz önünde bulundurulması gerektiğini de kaydetti.

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

 2. Ledger CEO'su Pascal Gauthier yaptığı açıklamada sıcak cüzdanlarda tutulan varlıkların siber saldırılara karşı savunmasız kalabildiğini söyleyerek, soğuk cüzdanların kripto mülkiyetinin kontrolünü ve güvenliğini sağlamak için büyük önem taşıdığını belirtti. 

3. NFT'lerin korunması gerektiğine değinen Ledger CEO'su Pascal Gauthier, ayı piyasası sırasında yalnızca kripto varlıklarınızı değil NFT’lerin de güvenle saklanması gerektiğini söyledi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön