22 / 05 / 2024

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...



4. Ledger CEO'su Pascal Gauthier dolar maliyet ortalaması ile FOMO'nun yenilmesi gerektiğini belirterek, FOMO sebebiyle bir varlığa yatırım yapmanın, sadece piyasa pompalanırken değil, her zaman kötü bir fikir olarak karşılanabildiğini kaydetti. Fakat, belirli bir kripto projesine yatırım yapmaya karar verildiyse dolar maliyet ortalamasını (DSA) kullanmak FOMO’dan kaçınmak için kolay bir yol olmakla beraber bütçenin de güvenle tutulmasını sağladığını kaydetti.

5. Temel proje analizinin yapılması gerektiğini belirten Ledger CEO'su Pascal Gauthier, temel proje analizi yapmak için projelerin arkasındaki ekipleri, sunduğu olanakları ve olası geleceğini doğru bir şekilde analiz etmek gerektiğini belirtti.

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

6. Akıllı sözleşme verilerini okumayı öğrenmeye de değinen Ledger CEO'su Pascal Gauthier, akıllı sözleşmelerin kripto, DeFi projeleri, NFT’ler ve dApp’lerin temeli olarak bilindiğini söyleyerek, kullanıcıların yatırım süreçlerini yürütmek için yasal bir aracıya ihtiyaç duymadan birbirleriyle direkt etkileşim kurmalarını sağlayan anlaşmalara ihtiyaç duyabildiğini belirtti. 

7. Bir NFT projesinin nasıl boyutlandırılacağını anlamalarını tavsiye eden Ledger CEO'su Pascal Gauthier, sanattan mülke, dijital mülkiyet ortamının çok hızlı değiştiğini söyleyerek, yeni varlıkların kendi nüanslarının dışında güçlü bir potansiyeli de bünyesinde barındırdığını söyledi. Bu sebeple NFT’lerin ABC’leri hakkında bilgi sahibi olmak, piyasa yeniden dalgalanma yaşadığında kullanıcıları kalıcı bir başarıya götürebileceğini de belirtti.

8. "Cüzdanınızı tanıyın" diyen Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto donanım cüzdanları, anahtarlarınızı internete bağlı cihazlardan gelen tehditler ve saldırılardan korumak için tasarlanmış olsa da, kripto varlıklarınıza yönelik tehditlerin yalnızca çevrim içi ortamlarla sınırlı olmadığını söyledi. Pascal Gauthier, bu sebeple soğuk cüzdan kullanmak, verilerinizi ve varlıklarınızı kötü amaçlı yazılım, casus yazılım ve kimlik avı saldırılarına karşı da koruyabildiğini de belirtti.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön