29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Blokzincir İstanbul' programında  gençlere kripto paralarla ilgili kritik bir uyarılarda bulundu. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kripto paralarla ilgili gençleri uyararak; "Hiçbir dayanağı olmayan kripto para kumarlarına yönelmek yerine blokzincir teknolojisi gibi yeniliklerin geliştirilmesinin içinde yer alın" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda "Blokzincir İstanbul" programına katıldı. Katıldığı proğramda önemli konulara değinen Erdoğan özellikle gençleri kripto para konusunda uyarıda bulundu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön