27 / 04 / 2024

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Kripto para birimleri hala aktif. Yeni yılda sert bir düşüş yaşayan majör kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek değerine ulaştı.



Kripto para piyasasında aktif saatler girildi. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin yükselmeye devam ederken uzmanlar uyarmaya devam ediyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Peki Bitcoin'deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin yükselecek mi, düşecek mi? Kripto yatırımcıları bayram edecek. İşte kripto para piyasalarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön