22 / 05 / 2024

Kristal Residence ne zaman teslim?

Kristal Residence ne zaman teslim?

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Kristal Residence ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Konutların tamamının 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede konutlar modüler sistemle 2+1 ya da 3+1'e dönüştürülüyor...



Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Kristal Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Dairelerin ofis olarakta kullanılabildiği  Kristal Residence  Beylikdüzü projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Proje, 36 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Sosyal imkanları içerisinde; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna bulunan Kristal Residence ne zaman teslim sorusuna 2 yıl sonra yanıtı veriliyor. 


Kristal Residence ne zaman teslim?


Maknoon Grup tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Kristal Rezidans'ta yer alan konutların tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, 315 adet daireden oluşuyor.


Konutların modüler sistemle 2 oda 1 salon ya da 3 oda 1 salona dönüştürülebildiği Beylikdüzü Kristal Residence'ta yer alan daireler 100,53 metrekare alana sahip. 


Dairelerin fiyatlarının 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiklik gösterdiği Kristal Residence ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 24 ay sonra deniliyor. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön