07 / 06 / 2024

Kritik soru: Günün hangi saatinde altın alınmalı?

Kritik soru: Günün hangi saatinde altın alınmalı?

Altın fiyatları gündemdeki gelişmeler eşliğinde ani iniş ve çıkışlar sergiliyor. Altından kar etmek isteyen vatandaşlar altın piyasasındaki dalgalanmanın içinde kaybolurken, altının hangi saatte alınması konusunda araştırmalar yapıyor...



ALTIN GÜNÜN HANGİ SAATİNDE ALINMALI?

Yatırımcılar, bilezik alacaklar, düğün yapacaklar, evlenecekler altın fiyatlarını yakından araştırıyor. Altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşanırken günün hangi saatinde altın alınması konusunda Altın piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı.

Kritik soru: Günün hangi saatinde altın alınmalı?

Altın Piyasası Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasında fiyatların oluştuğu saatlerin 11.30 ile 12 arasında olduğuna dikkat çekti. Saat 15.30 gibi New York borsasının açılışı sonrası yeni fiyatların oluşabileceğinin altını çizen Yıldırımtürk, öğleden sonraki fiyatların daha gerçekçi olduğunu sabah saatlerinde genellikle bir önceki günün fiyatlarından satış yapıldığını aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön