07 / 07 / 2024

saat kaçta altın alınmalı

saat kaçta altın alınmalı

Altın fiyatları gündemdeki gelişmeler eşliğinde ani iniş ve çıkışlar sergiliyor. Altından kar etmek isteyen vatandaşlar altın piyasasındaki dalgalanmanın içinde kaybolurken, altının hangi saatte alınması konusunda araştırmalar yapıyor...

Konut fiyatları, gram altın cinsinden uzun dönem ortalamasının altına geriledi!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu konut fiyatlarının gram altın cinsinden uzun dönem ortalamasının altına gerilediğini açıkladı. Peki ortalama konut birim fiyatı kaç gram altın oldu?

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

22, 18 ve 14 ayar altın bilezik bugün kaç TL? Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 8 Mart Cuma canlı altın fiyatları!

8 Mart Cuma altın fiyatları fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 392 lira oldu. Altın bilezik fiyatları fırladı. 8 Mart Cuma 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları.

22 Şubat altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL? Altın bilezik almak isteyenler dikkat!

Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları 22 Şubat Perşembe günü yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve  14 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. 22 Şubat 2024 son dakika altın bilezik fiyatları.

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın fiyatları tırmanışta! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

İslam Memiş altın almak isteyenler için hem gün hem de saat verdi! Duyan kuyumcuya koşacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcılar için gün ve saat vererek fırsatı kaçırmamaları konusunda uyardı.

saat kaçta altın alınmalı Haberi

saat kaçta altın alınmalı

Altın piyasasında hareketlilik hız kesmeden devam ederken, yatırımcılar altın fiyatlarındaki hıza yetişmekte zorluk çekiyor. Milyonlarca yatırımcı altın hangi saate alınmalı? Altında  hangi saatte kar edilir? Saat kaçta altın alınmalı? sorularının cevaplarını merak ediyor.

Gram altının onsu bir ay içerisinde 2053 dolara kadar yükseldikten sonra 1921 dolara geriledi. Ons fiyatlarındaki ani düşüş ve yükselişler diğer altın türlerini de etkiliyor. Gram altın bugün 916 liradan işlem görürken, yatırımcılar altın almalı mı satmalı mı? Altın hangi saatte alınırsa kar eder? Altının hangi saatte bozdurulur? sorularını aratıyor. Altından kar etmek isteyen yatırımcılar kenara attıkları altınlardan kazanç elde etmek istiyor. Öyleyse altın saat kaçta alınmalı? İşte merak edilenler...

ALTIN GÜNÜN HANGİ SAATİNDE ALINMALI?

Yatırımcılar, bilezik alacaklar, düğün yapacaklar, evlenecekler altın fiyatlarını yakından araştırıyor. Altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşanırken günün hangi saatinde altın...