Kent Haberleri

Kriz çıktı! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede eurosu olanlar çabuk koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde faiz ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sonrasında yetkililer arasında kriz çıktı. Bu durumdan euro nasıl etkilenecek. Kıyıda köşede eurosu olanlar koşun bakın. Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 4 Kasım 2022 euro/TL kuru... Çarşamba günü açıklanan Fed faiz kararından sonra piyasalarda hareketli grafik oluştu

Piyasalarda kritik gelişmeler yaşanıyor. Çarşamba günü açıklanan Fed faiz kararından sonra piyasalarda hareketli grafik oluştu. Altın fiyatları düşerken dolar değer kazandı euro ise değer kaybetmeye başladı. Ardından Avrupa Merkez Bankası ileriye dönük faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Dün edinilen son dakika bilgisine göre, Avrupa Merkez Bankası yetkilileri arasında faiz oranları ile ilgili kriz çıktı. Peki euro bu durumdan nasıl etkilenecek? Kıyıda köşede eurosu olanlar koşun bakın. Son dakika euro/TL kuru...

AVRUPA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası tarafından faiz oranı ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, üst üste tarihi üçüncü faiz artırımının ardından Avro Bölgesi'nde resesyon ihtimali yükselmiş  olsa bile enflasyonla mücadele için faiz oranlarını artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, yüksek enerji maliyetlerinin ekonominin giderek daha fazla alanını etkilediğinin de altını çizerek kararın yerinde olacağını vurguladı.


KRİZ ÇIKTI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetkilileri arasında  faiz kararı ile ilgili kriz çıktı. Faiz artırımlarına yönelik beklenti ve yorumlar konusunda yetkililer bir türlü anlaşmaya varamadı. 

 

Euro bölgesinde kritik gelişmler yaşanmaya devam ediyor. Dün ECB yetkilileri arasında görüş krizi çıktı. Konuşmalarında faiz artırımlarına yönelik beklenti ve yorumları ile sözlü bir şekilde yönlendirmelerini gerçekleştiren üyeler, temkinli davranma konusunda görüş ayrılıklarına düştüler.

Peki bu durum euroyu nasıl etkileyecek? Euro ne oalcak? Euro/TL kuru bugün yükseldi mi, düştü mü? Euro nereye gidiyor? İşte son dakika euro/TL kuru 4 Kasım 2022...

KIYIDA KÖŞEDE EUROSU OLANLAR KOŞUN BAKIN

Euro kurunu yakından tkaip eden yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından euro/TL son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro dolar paritesi bugün 0,97 seviyesinden işlem görürken dolar karşısında gittikçe değer kaybediyor. 

Euro alış fiyatı 18,19 lira, satış fiyatı ise 18,26 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Elinde euro olanlar görmedim duymadım demeyin! Bakın 1 euro bugün bu kadar oldu

Fed faiz kararı öncesi euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? 2 Kasım 2022 euro kuru

Avrupa Merkez bankası açıkladı! Kenardaki eurolarımızı hemen bozduralım mı? Net yanıt geldi