04 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi'nden 14 anaokuluna oyun parkı!

Küçükçekmece Belediyesi'nden 14 anaokuluna oyun parkı!

Küçükçekmece Belediyesi, anaokulu çocuklarının gelişimine katkı sağlaması amacıyla ilçedeki 14 anaokuluna oyun alanları yaptırarak, önemli bir hizmete imza attı. Programa, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...




Küçükçekmece Belediyesi, anaokulu çocuklarının gelişimine katkı sağlaması amacıyla ilçedeki 14 anaokuluna oyun alanları yaptırarak, önemli bir hizmete imza attı. 


Küçükçekmece Gelincik Anaokulu’nun ev sahipliği yaptığı oyun alanları teslim programında, okul müdürlerine sertifikaları takdim edildi. Programa, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


“OKULLARIMIZI DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRMEK İSTİYORUZ”

Çocukların önemli bir yaşam aktivitesi olan oyunun önemine dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Belediye başkanları vatandaşlardan topladıkları vergiyi yine hizmete yatırarak yapıyor. O yüzden aslında bu hizmetleri abartmamak gerekiyor. Önemli olan bu hizmetleri yaparken doğru öncelikleri belirleyebilmek. Güzel geçirilmiş bir çocukluk, daha sonra da kendini güzel gösterir. Biz istiyoruz ki çocuklar bugünün büyüklerinin çektiği sıkıntıları çekmesin. Çocuklara iyi bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. Bunun için anaokullarının şartlarının iyileştirilmesi anlamında gayretimiz olacak. Baharla birlikte tüm okullarımıza ağaç dikerek, yeşillendirmeler yapacağız. Boya, badana ve çeşitli ihtiyaçların giderilmesi konusunda okullarımızı daha iyi noktalara getireceğiz. Fiziki mekanları ne kadar güzelleştirirsek, güzelleştirelim, Küçükçekmece’nin geleceğini oluşturan öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.


“BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDERİM”

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise oyun tesislerinin çocuklar için faydalı olacağını onlara katkı sağlayacağını ve öğretmenlerin elini rahatlatacağını dile getirdiği konuşmasında, “Bu anlamda belediye başkanımıza teşekkür ederim. Küçükçekmece’de bir fark oluşturmayı hedefliyoruz Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, anaokullarının sayısının artırılması için fiziki mekanlar temin edeceğiz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.


ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ

Programda protokol üyeleri oyun parkının açılışını yaparken, öğrencilerle birlikte okul bahçesine ağaç dikimi de gerçekleştirdi.  Gelincik Anaokulu’nun minik öğrencileri ise halk oyunları ve gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Öğrencilerin, kına gecesi formatında hazırladıkları halk oyunları beğeniyle izlendi. 



Küçükçekmece Belediyesi


Geri Dön