27 / 04 / 2024

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlandı. Otel alanında Crown Plaza'nın yükseldiği projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Küçüksu  Oryapark İstanbul  projesinde rezidans, otel, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve alışveriş alanları, spor alanları, alışveriş alanları ve ofisler gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Küçüksu Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 adet daire bulunuyor. Satış tarihinin 6 Nisan Pazartesi günü olarak planlandığı projede lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor.


Küçüksu Oryapark İstanbul projesinde İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. 27 katlı ofis bloğunun bulunduğu projede 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor. 


Küçüksu Oryapark İstanbul projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.  Oryataş İnşaat  imzasıyla yükselen projenin otel alanında Crown Plaza projesi yükseliyor.


Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi olarak Aralık 2016 gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede yüzde 15 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.


Küçüksu Oryapark İstanbul iletişim

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön