06 / 05 / 2024

Kula sokakları yenileniyor!

Kula sokakları yenileniyor!

Kula yatırım yılı olan 2016'ya hazırlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar öncesinde sahaların tespiti için gerekli ön hazırlığı tamamlıyor.




Kula yatırım yılı olan 2016'ya hazırlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar öncesinde sahaların tespiti için gerekli ön hazırlığı tamamlıyor. Sokak ve caddelerin sağlıklaştırılması ve yeni yolların yapılabilmesi için gerekli ön hazırlığın yapılması maksadıyla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kula Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk Zaferiye mahallesinde incelemelerde bulundu. Divlit Caddesinde gerçekleşen incelemelerde sokakların ve caddelerin durumları ve yapılacak olan çalışmaların ön hazırlıkları konuşuldu. Yapılacak olan çalışmalar önce ön inceleme yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdik açıklamasında; "Kula, hak ettiği yatırımları almaya ve gelişmeye devam edecek. Bu maksat ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kula Belediyesi ile ortak yaptığımız bu çalışmalar kapsamında gerekli projelendirmeler yapılarak alt ve üst yapı noktasında çalışma başlatacağız" dedi.


BAŞKAN TOSUN; "KULA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yıllardır yapılmayan yolları yapmaya ve açılmayan yolları da açmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Çalışmalar kapsamında önceliklerinin en çok kullanılan ana yollar ve caddeler olacağının altını çizen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula'nın yolları uzun yıllardır bakımsız kalmıştır. Artık bu durumun değişme zamanı gelmiştir. Bu maksat ile yaptığımız çalışmalarda hizmeti eşit ve adaletli olarak dağıtarak hemşehrilerimizin hizmetlerden aynı ölçüde yararlanmalarını sağlamaktır. Kula'nın tüm cadde ve sokaklarına girerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.


YAN YOLLAR EN KISA ZAMANDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun D - 300 karayoluna paralel ilerleyen ve yıllardır bir türlü açılamayan yolları açmak için yoğun bir gayretle çalıştıklarını ve İlçe merkezinde yoğun olarak kullanılan yolların bir an önce yeniden inşası için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Özellikle ciddi bir turizm atağı içerisinde bulunan Kula'nın jeopark alanlarına giden yolların ciddi bir revizyon sürecine alınacağının altını çizen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'nın arka sokaklarının durumu ortada. Bu sokakların bir an önce yeniden inşası için çalışmalarımız sürüyor. Ana caddeler ve özellikle Kula'nın merkez caddelerinin inşası devam ederken, arka kısımları ihmal etmemiz beklenemez. Kula artık eski Kula olmaktan çıkacak ve gerek tarihi özellikleriyle gerekse modern cadde ve sokaklarıyla marka olma yolunda hızla ilerleyecek. 2016 yılı sonunda ise Kulalı hemşehrilerimiz, Kula'nın geçirdiği evrimi daha da yakından takip edecek ve Kula hak ettiği yaşam kalitesine ulaşacak" dedi.


ARTIK VATANDAŞ DAHA UMUTLU


Kula Belediyesi tarafından yapılan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen projeler bir bir hayat bulurken, vatandaş artık gelecek olan hizmetlerden daha umutlu. Yapılan çalışmalar kapsamında Kula'nın Kenan Evren Mahallesi, Zaferiye Mahallesi, Dört Eylül Mahallesi ve Akgün Mahallesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinleri ise bu zamana kadar sadece seçim çalışmaları için sokaklarına girildiğini, oy istemek maksadı haricinde kapılarının çalınmadığını belirttiler. Özellikle Kula Belediye Başkanı bir yere gidiyor, incelemelerde bulunuyorsa muhakkak o mahalleye, sokağa yada caddeye hizmet gidiyor, biz Başkanı gördük mü hizmet geliyor dmektir dediler. Yapılan hizmetlerden ve çalışmalardan memnun kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular. 



Kula Belediyesi


Geri Dön