11 / 05 / 2024

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?



Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? 

Kalabalık değil, samimi ve sınırlı sayıda bir yaşam isteyenler için tasarlanan Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde 4 oda 1 salon daireler ve 4,5 oda 2 salon dubleks daireler yer alıyor.

Kuleli Evleri La Marin Projesi yle Beylikdüzü ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Projede yer alan konutların alanları şu şekilde:

-4 oda 1 salon normal daire 211 metrekare
-4,5 oda 2 salon dubleks daire 315 metrekare
-Tavan Yüksekliği: 3,20 metre

Kuleli Evleri La Marin Projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu projede; fitness center, kapalı havuz, Fin Hamamı ve sauna gibi alanların yanı sıra çocuk oyun alanları, her daire için 2 adet kapalı otopark, mini futbol sahası, basketbol sahası, 7/24 güvenlik, yürüyüş parkurları ve 4 bin metrekarelik yeşil alan yer alıyor. 

Kuleli Evleri La Marin Projesi Satış Ofisi adres: Kavaklı Mah. Mustafa Kemal Cad. Kuleli Evleri La Marin No:31 Kavaklı - Beylikdüzü/İstanbul

Web: http://kulelievlerilamarin.com/
Telefon: 444 2 189 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

DAP Gayrimenkul’den 2023’te 5 yeni proje


Geri Dön