İş Fırsatları

Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 sözleşmeli personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, ön lisans ve lisans mezunu kişiler arasından 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar neleri son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar... Lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı ilanına göre, adaylarda aranan koşullar belli oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapılacak. Lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı ilanına göre, adaylarda aranan koşullar belli oldu.

İŞTE KADROLAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımında 6 farklı kadroda istihdam etmek üzere alım yapacak. İstanbul’da bulunan merkezinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Kontenjan bilgisi şu şekilde oluştu:

İşte detaylar...

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere başvuracak adaylarda genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’nci maddesindeki koşullar aranıyor. Bu kapsamda;

BAŞVURU BİLGİSİ

Başvuracak adayların başvurularını 17- 31 Mart 2023 tarihlerinde e-Devlet Kapısı’ndan Kültür ve Turizm Bakanlığı- Kariyer Kapısı- İşe Alım İşlemlerinin Yapılması veya https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyor.

En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olacak mı? Konuya ilişkin peş peşe açıklamalar geldi! İşte son durum!

Ramazana sayılı günler kala büyük şok! Bir yılda yüzde 150, 2 yılda yüzde 228 zamlandı!

Uzman isim dolar için öyle bir fiyat verdi ki herkes dolar almaya koştu! Doları olanlar sevinçten çılgına döndü!