29 / 04 / 2024

Kültürlü öğrencilerin resim sergisi Kent Meydanı AVM’de!

Kültürlü öğrencilerin resim sergisi Kent Meydanı AVM’de!

Kent Meydanı AVM’ de 29 Ekim etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olan Özel Bursa Kültür Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu...





Kent Meydanı AVM’ de 29 Ekim etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olan Özel Bursa Kültür Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


Özel Bursa Kültür Okulları anasınıfı öğrencileri, Cumhuriyet ile kendi duygularını harmanlayarak yaptıkları ‘Cumhuriyet ile aydınlık geleceğe’ isimli resim sergisi ile Cumhuriyet coşkularını dile getirdiler. Cumhuriyet temalı resimlerde ‘Cumhuriyet çiçekleri filizleniyor, Cumhuriyet ile aydınlık geleceğe, Türkiye’nin kimliği Cumhuriyeti…’ gibi sloganlar barındıran kültürlü minikler her biri birbirinden güzel resimleri Kent Meydanı AVM’de ortaya koydular. 


Kent Meydanı AVM ziyaretçileri tarafından öğrencilerin karma teknikler kullanarak yaptıkları görsel çalışmalar büyük beğeni topladı. 


Cumhuriyetin kuruluşunun 90. Yıldönümünde, Kültürlü minikler tarafından hazırlanan sergi, 31 Ekim tarihine kadar Kent Meydanı AVM ziyaretçilerinin izlenimine sunulacak.



Geri Dön