10 / 05 / 2024

Kumcu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kumcu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gülten Türkeri tarafından kuruldu. 



Kumcu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Gülten Türkeri tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kumcu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi   iş konusu; Sirket her türlü yapı ve Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tugla, tas, mermer, yer dösemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapabilir, bayilikler ve mümessillikler alabilir, kendine baglı bayilikler kurabilir. Her nevi insaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrikalar kurabilr, kiralar, kiraya verebilir, isletebilir., bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapabilir. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapabiir. satabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabiir, bunlar üzerinde veya baskalarına ......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön