28 / 04 / 2024

DYZ Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DYZ Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DYZ Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bektaş, Gültekin Erdem tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi'nde kuruldu.



DYZ Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bektaş, Gültekin Erdem tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu.


DYZ Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   a) Her türlü inşaatla ilgili inşaat malzemeleri Yapı Malzemeleri fayans,Seramik Vitrifiye Nalburiye malzemeleri sıhhi tesisat temiz su,pis su ve atık su tesisat malzemeleleri alım satımı pazarlamasını yapmak, bayilikler almak veya vermek             b) Kat karşılığı İşyeri konut arsa alımı satımı satın alınacak arsalar üzerine mesken İşyeri konut depo eğlence ve toplantı yerleri turistik tesisler gibi binaların yapımı alım satımı kiraya verilmesi kiralanması bunların resmi dairelerde kat mülkiyeti kat irtifakı tapu işlemlerini yürütmek veya başkalarına yetki vererek yaptırmak.             c) Arsa ve arazi satın alır bunları ifraz eder parseller diledikleri üzerine inşaat yapar dileklerini kısım kısım yada parseller halinde satar veya kiraya verir.             d) Yurt içinde ve yurt dışında her nevi inşaat ve tesisat taahhüdü inşaat yapımı inşaat ile ilgili etüt proje taahhüdü inşaat ve montaj işleri sıhhi tesisat elektrik dekorasyon işleri ile ilgili ham madde yarı mamül ve mamülleri üzerinde ticaret taahhüt proje mühendislik ve teknik müşavirlik hizmetleri ile etüt kontrolörlük röleve restorasyon gelişmelerinde bulunmak.             e) Prefabrike yapı elemanları prekast cephe elemanları ve diğer yapı elemanlarının ticareti ile  montajını yapmak yaptırmak.             f) Yurt içinde ve yurt dışında imal olunan çimento, kireç, tuğla, kiremit, alçı, ateş tuğlası ve fırınlanmış kum gibi malzemelerin alım satımını yapmak             g) Her türlü inşaat,tadilat,onarım,hafriyat taahhüdünde bulunmak bunun için harici ve dahili tüm kamu kurum ve kuruluşları ile tüm resmi ve özel yada tüzel kişilerin ve firmaların ihalelerine katılmak ve bunlar için gerekli tüm evrak ve vesikaları almak ve vermek.             h) Her türlü saç demir profil pik köşebent alım ve satımı profil boru pvc esaslı boru ve malzemeler transmisyon mil elektrot muhtelif evsaf ve kalitede çelik miller, kaliteli çelikler, köşebent lama, delikli saç, galvanizli saç çember, kürek alımı satımını yapmak             ı) Her nevi saç boru, inşaat demiri, sınai demiri, sıhhi malzeme, bakır, sarı kurşun, çinko, çelik ve benzeri yarı mamül ve mamül malları almak satmak ticaretini yapmak             i) Yerli mevzuatın ön gördüğü şekilde her türlü orman ana ve tali ürünlerinin kereste ticaretini yapmak.             j) Her türlü mobilya Mobilya Malzemesi Alım satımı ticaretini yapmak.             k) Her türlü  Tadilat , dekorasyon  işleri yapmak.             l) Her türlü  inşaat sektöründe kullanılan  ahşap ürünlerin alımı, satımını yapmak.             m) Orman ürünlerinden parke, yonga levha, duralit kontrplak  alımı, satımını yapmak.             n) Konusu ile ilgili makina, tezgah ve ekipmanların alımı, satımı ticaretini yapmak.             o) Konusu ile ilgili alet, edevat ve makinaların ticaretini yapmak.



Geri Dön