Ekonomi

'Kur patlayacak' diyen Selçuk Geçer'den tokat gibi dolar açıklaması geldi! Bu tarihten sonra düşmesini beklemeyin!

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda yaşanan düşüşü kalıcı olmadığını 'kur patlayacak' cümlesi ile açıkladı ve doların önce 17 TL' ye kadar gerileceğini ardından 25 TL olacağını söyledi. Ayrıntılar haberimizde...   Enflasyonun gittikçe 3 hanelere doğru gittiğini söyleyen Geçer, faiz kararlarının da artık etkisini yitirmeye başlayacağını söyledi

Ekonomist Selçuk geçer piyasalardaki son durumunun kalıcı olmadığını doların özellikle 25 TL'ye ulaşacağını belirtti.  Enflasyonun gittikçe 3 hanelere doğru gittiğini söyleyen Geçer, faiz kararlarının da artık etkisini yitirmeye başlayacağını söyledi. 

BDDK ETKİSİ DEVAM EDİYOR

Dolar ve gram altın fiyatlarında BDDK etkisi devam ederken yatırımcılar bu sürecin ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor. Yüksek tahminleri ile tanınan Selçuk Geçer yüzde 75'i gören enflasyon için alınan tedbirlerin artık etkisini yitimeye başlayacağını ve yıl sonunda 104'lü rakamları göreceğimizi söyledi.  

Dolar kuru BDDK etkisi ile düşmeye başladı. Bu düşüş haftanın son işlem gününde de devam etti. Dolar haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Dolar kuru şu sıralar 16,74 TL, satış fiyatı ise 16,77 TL seviyesinde işlem görüyor. 

KUR TEKRAR PATLAYACAK

Türkiye'nin 3 haneli enflasyonlara doğru gittiğini söyleyen Selçuk Geçer, hala zararın eşiğinde olunduğunu belirtti. Enflasyon 104'lere kadar gidebileceğinin altını çizen Geçer, doların ise kısa sürede tekrarda 17 olacağını belirtti. Geçer, "Enflasyonun düşmesini beklemeyin. Dolar kısa sürede 17'yi geçer. Yıl sonunda ise 25'i bulur. Anormal süreçte ise Türkiye'de bir kırılma olur. Dolarda 5 katlık artar bu süreç bizi 90 baz faize artırmaya götürür. Dolarda her an büyük bir kırılma olabilir. Çok sert kırılmayla karşı karşıya kalabiliriz. Bütün sistem çöker ve kur tekrar patlar. Yüzde 90'lık faiz ortamında kuş kıpırdamaz." ifadelerini kullandı.

KRİTİK GÜN...

Türkiye ekonomisi içinde bulunduğu durumu büyük bir risk olarak gören Selçuk Geçer, dövizde yaşanan ufak hareket bile dolar kurunu 18'lere taşıyacağını belirtti. Faizlerin artık işe yaramadığını söyleyen Geçer, "Ben olsam faizleri sıfır yaparım. Yüzde 100 yaparlarsa belki o zaman işe yarar. Bugün kritik bir gün. Onu da söyleyeyim. Altında ufak tefek geri çekilmeler olsa da bu kısa süreli olacak. Dolayısıyla riskler devam edecek"

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes bunu merak ediyor! İşte son dakika dolar yorum

Ekonomist Selçuk Geçer oturup düşünün dedi! Doların 20 liraya çıkacağı net tarihi açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş hiç dolar ve gram altın almayanlara yeni hedefi açıkladı! İşte toparlanma dönemi

Selçuk Geçer'den, 'dolar düştü' diye sevinenlere kötü haber