15 / 05 / 2024

Kurban Bayramı’nda tatil planı yapanlar dikkat! Oda fiyatları kaç liradan başlıyor?

Kurban Bayramı’nda tatil planı yapanlar dikkat! Oda fiyatları kaç liradan başlıyor?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, tatile gitmeyi düşünenler için Akdeniz ve Ege kıyılarındaki tesislerdeki fiyatlara dair bilgilendirme yaptı. İşte detaylar...



Bayram rezervasyonlarında Ege bölgesinde özellikle Bodrum, Fethiye, Kuşadası, Marmaris, Sarıgerme'nin ön plana çıktığını söyleyen TÜRSAB Başkanı; Akdeniz'de ise Belek, Kemer, Lara, Alanya bölgelerine talep olduğunu dile getirdi. Son dakika rezervasyonlarda ise genellikle yakın bölge tercihlerinin öne çıktığını ifade eden Bağlıkaya, bu çerçevede İstanbul bölgesine yakın Assos, Sapanca, Ayvalık; İzmir bölgesine yakın Çeşme, Kuşadası gibi destinasyonların talep gördüğünü aktardı.

ODA FİYATLARI 800 TL'DEN BAŞLIYOR

Kurban Bayramı tatili için vatandaşın bütçelerine göre farklı planlamalar yaptığını da açıklayan Bağlıkaya, Akdeniz ve Ege kıyısındaki tesislerde konaklama tercih edenler için 3 yıldızlı otellerde gecelik oda fiyatının 800 TL, 4 yıldızlı otellerde 1400 TL ve 5 yıldızlı otellerde ise 2.000 TL seviyelerinden başladığını söyledi. Bu fiyatların, tesisin niteliğine ve hizmet kalitesine göre daha yüksek seviyelere çıktığını kaydeden TÜRSAB Başkanı, bayram döneminde 1 haftalık villa kiralama fiyatlarının da ortalama 15.000 TL'den başladığını; çadır, kamp-karavan tatili, butik otel, yat turları ve günübirlik turların da ilgi gördüğünü ifade etti.

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Kurban Bayramı öncesi otobüs fiyatları uçtu! Tatil planı yapanlara kötü haber

Otobüs biletlerinde son durum ne? Otobüs biletleri tükendi mi?


Geri Dön