Perakende

Kurbanlık fiyatları tek tek açıklandı! CarrefourSA, Migros, A101 kurban fiyatları ne kadar? 

CarrefourSA, Migros, A101 kurban fiyatlarını tek tek açıkladı. Kurbanlık satışı yapılan marketler, veteriner, noter ve din görevlisi eşliğinde İslami usullere uygun kurban kesimi hizmeti sunuyor. İşte market market kurbanlık fiyatları 29 Mayıs 2024...

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber, hayvan pazarlarının yanı sıra zincir marketlerde de kurbanlık satışları başlatıldı. Zincir marketlerin kurbanlık hayvan kesim işlemleri, veteriner, noter ve din görevlisi gözetiminde, İslami usullere, yasal mevzuat ve standartlara uygun tesislerde gerçekleştirilecek. 

Küçük ve büyükbaş hayvanlar için farklı paket seçenekleri sunan zincir marketlerde, kredi kartına taksit ya da peşin ödeme imkanı da bulunuyor. 

Kurban etleri, özel ambalajlarda evlere teslim edilebileceği gibi marketler aracılığıyla hayır kurumlarına bağış da yapılabilecek. 

Peki CarreforSA, Migros, A101 ve Çağdaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte market market kurbanlık fiyatları 29 Mayıs 2024...

CarrefourSA

CarrefourSA, yaklaşık 12-16 kilogramlık sakatat dahil "Karaman Kurban Paketi"ni 11 bin 950 TL bedelle satışa sundu. "Kıvırcık Kurban Paketi" ise 16-20 kilogram aralığında ve 13 bin 950 TL'den satılıyor. 

Büyükbaş kurbanlıkta ise 20-24 kilogram aralığında bir hissenin fiyatı sakatat dahil 17 bin 950 TL şeklinde belirlendi. 

Büyükbaş kurbanlık etlerini bayramın 4. günü teslim almak isteyen müşterilere ise özel indirim yapılıyor. Bayramın son günü yapılacak teslimat için hisse fiyatı 16 bin 500 TL şeklinde açıklandı. Firma, anlaşmalı bankaya ait kredi kartına vade farksız 6 aya kadar taksit imkanı sunuyor. 

Migros 

Migros, en az 12-16 kilogramlık Karaman küçükbaş kurbanlığı 11 bin 950 TL'den, 6-20 kilogramlık küçükbaş kıvırcık kurbanlığı ise 14 bin 800 TL'den satıyor. 

Firma, büyükbaş kurbanlıkta ise 23-27 kilogramlık hissenin fiyatını 19 bin 950 TL şeklinde duyurdu.  Söz konusu seçeneklerde sakatat bulunmuyor. 

Migros, Money Bonus kredi kartı sahiplerine 1000 TL indirim fırsatı, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına 2-4 ay taksit seçeneği sunuyor. 

Adrese ücretsiz teslim yapacak Migros, mağazadan alım seçeneğinin yanı sıra hayır kurumlarına bağış imkanı da tanıyor, bağış yapılacak kurbanlık fiyatlarında da indirim yapılıyor. 

A101 ve Çağdaş

A101 de kurbanlık satışında farklı bankaların kartlarına peşin fiyatına 3 taksitle ödeme seçeneği sunuyor.

Market, 16-19 kilogramlık Karaman koçunu 13 bin 750 TL bedelle, büyükbaş kurbanlıkta 23-26 kilogram olan bir hisseyi 16 bin 950 TL bedelle satıyor. Firma, müşterilerine bağış seçeneği de sunuyor.

Çağdaş marketler zinciri de Ankara içinde 17 kilogramlık küçükbaş kurbanlıkları 9 bin 750 TL'den satışa sunuldu. Firma, kurbanlık kolisinin adrese teslimat bedelini ise 1000 TL şeklinde açıkladı. 

Uzmanı açıkladı: Ekonomik belirsizlik toprak yatırımı için mükemmel fırsatlar sunar

Benzin, motorin, LPG'de yeni indirim veya zam var mı? Sürücüler son dakika güncel fiyatlara hemen bakın!

11 bankada ay sonu depremi! Garanti, İş, ING, Ziraat, Denizbank ve 6 banka daha az önce resmen açıkladı!