02 / 05 / 2024

Kurdaki düşüşü manipule eden kişiler için BDDK'dan suç duyurusu!

Kurdaki düşüşü manipule eden kişiler için BDDK'dan suç duyurusu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesaplarından kurdaki olumlu seyire yönelik manipüle edici  işlemler yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişim gerçekleştiren kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; BDDK'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye ilişkin girişimlerde bulunan kişiler olduğunun gözlendiği belirtildi.

 Kurdaki düşüşü manipule eden kişiler için BDDK dan suç duyurusu!

Söz konusu kişilerle ilgili gerekli incelemeler yapılarak haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağı vurgulanan paylaşımda, "Kurumumuz bu ve benzeri girişimleri yakından takip etmektedir." ifadeleri yer aldı.

 

BDDK, kurdaki olumlu seyri manipüle eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Yorumu: Geç kalındı. Tüm zamanlarda BDDK'nın aktif olup dolara teşvik edenler hakkında suç duyurusunda bulunması gerekirdi.

— Tebernüş Kireçci (@TebernKireci1) December 21, 2021

 

Dolar 1 gecede yüzde 33 geriledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön