30 / 04 / 2024

Kurtköy Blue Planet fiyatları!

Kurtköy Blue Planet fiyatları!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Şenkaya İnşaat projesi Kurtköy Blue Planet fiyatları henüz belirlenmedi. 18 ay sonra teslim edilecek olan Kurtköy Blue Planet Evleri projesi 400'e yakın konuttan meydana geliyor...




Blue Planet Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Blue Planet fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesi  Şenkaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Şenkaya İnşaat, Kurtköy'de daha önce Garden Planet projesini inşa etmişti. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 400'e yakın konut olacak.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra yapılıyor.


Kurtköy Blue Planet fiyatları henüz belirlenmedi. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 286 40 90 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


4 blok olarak tasarlanan Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde iki blok 11 katlı, diğer iki blok az katlı olarak inşa edilecek. Kurtköy Blue Planet projesinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark gibi olanaklar yer alıyor.



Telefon : 0 212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön