29 / 04 / 2024

Kurtköy Blue Planet teslim tarihi! Şenkaya İnşaat projesi!

Kurtköy Blue Planet teslim tarihi! Şenkaya İnşaat projesi!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Kurtköy Blue Planet teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirtiliyor. Şenkaya İnşaat projesi Blue Planet Evleri Kurtköy'de ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...




Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Blue Planet Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Blue Planet teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Blue Planet Evleri Kurtköy projesi yaklaşık 400 adet konuttan meydana geliyor. Blue Planet Evleri Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.



Kurtköy Blue Planet teslim tarihi!

 

Kurtköy Blue Planet teslim tarihi ne zaman sorusuna 18 ay sonra teslim cevabı veriliyor. Blue Planet Evleri Kurtköy projesinde yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Blue Planet Evleri Kurtköy projesinin tanıtım ofisi ile 0212 286 40 90 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Blue Planet Evleri Kurtköy projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. Blue Planet Kurtköy'de iki blok 11 katlı, diğer iki blok az katlı olacak.




Kurtköy Blue Planet iletişim 

Telefon : 0 212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön