29 / 04 / 2024

Kurtköy Blue Planet Evleri! Teslimler 18 ay sonra!

Kurtköy Blue Planet Evleri! Teslimler 18 ay sonra!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Kurtköy Blue Planet Evleri projesi Şenkaya İnşaat imzasını taşıyor. Banka kredisine uygun olan Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde konut teslimlerinin 18 ay sonra yapılması hedefleniyor...




Blue Planet Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesi  Şenkaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesi 400 adet konuttan meydana geliyor. 4 blok olarak inşa ediliyor olan Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde bloklardan ikisi 11 katlı, diğer ikisi az katlı olarak yükseliyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde konut teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinin tanıtım ofisi ile 0212 286 40 90 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kurtköy Blue Planet Evleri projesi Şenkaya İnşaat'ın Kurtköy'de ikinci projesi olarak yükseliyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, cafe gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri iletişim 

Telefon : 0 212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön