28 / 04 / 2024

Kurtköy Euro City daire fiyatları! Yıl sonu teslim!

Kurtköy Euro City daire fiyatları! Yıl sonu teslim!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Kurtköy Euro City daire fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Banka kredisinin kullanıldığı Kurtköy Euro City Evleri projesinde konut teslimlerinin 2014 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanıyor...




Euro City Evleri projesi  Euroil İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Euro City Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Euro City daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Kurtköy Euro City Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak tasarlanan Kurtköy Euro City Evleri projesinde bloklar 10 katlı olarak inşa ediliyor.


Kurtköy Euro City Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 44 metrekareden başlayarak değişiyor. Euro City Evleri Kurtköy projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


Kurtköy Euro City daire fiyatları için 444 36 02 numaralı telefonu arayarak, Euro City Evleri projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Euro City Evleri Kurtköy projesinde konut teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması hedefleniyor. 



Telefon: 444 36 02

Web: www.eurocity.com.tr


projeye sor



Geri Dön