01 / 05 / 2024

Kurtköy Mira ödeme tablosu!

Kurtköy Mira ödeme tablosu!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Kurtköy

Kurtköy Mira ödeme tablosu bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yıl Ağustos ayında teslim edilecek olan Kurtköy Mira Evleri projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy'de yükselen Kurtköy Mira projesi Beşyıldız Ekşioğlu tarafından inşa ediliyor. Kurtköy Mira ödeme tablosu bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Mira Evleri projesi 303 adet daire ve 33 adet villadan meydana geliyor. Kurtköy Mira Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Kurtköy Mira Evleri satış ofisi ile 444 54 14 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kurtköy Mira Evleri projesinde teslimlerin bu yıl Ağustos ayında yapılması planlanıyor.


Kurtköy Mira ödeme tablosu kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor. Beşyıldız Ekşioğlu Kurtköy Mira fiyatları 270 bin lira ile 900 bin lira arasında değişiyor.


25 bin 829 metrekare arsa üzerinde yükselen Kurtköy Mira Evleri projesinde çocuk havuzu, yüzme havuzu, her daire için özel otopark, Mira Club, spor alanları, bisiklet ve yaya yolları yer alıyor.


Telefon: 444 54 14

Web Adresi: www.besyildizmira.com


projeye sor



Geri Dön