27 / 04 / 2024

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.



Kütahya Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Kütahya Belediyesi Hizmet binası Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın başkanlığında yapıldı. Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre; 3. Dönem 8. Olağan meclis toplantısında verilecek kararların Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Işık, meclis üyelerine verecekler kararlarda başarılar diledi. Başkan Işık, “Ülkemizde yaşanan sel felaketleri, orman yangınları ve en son Altıntaş ilçesinde yaşanan deprem nedeniyle gerek hayatlarını kaybetmiş, gerek canlarına ve mallarına zarar gelmiş her vatandaşımıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bu sıkıntılardan korusun. Bir daha yaşatmasın” dedi.

Kütahya Bölücek te 495 konut inşa edilecek!

Başkan Işık gündem maddeleri ele alınmadan önce Altıntaş’ta meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Işık, “Meclisimiz en başından bugüne kadar yaptığı çalışmaların takdirle karşılanması gerektiğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda Bölücek’te daha önce belirlenen rezerv alanı, yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda, mülkiyeti Kütahya Belediyemize ait olmak üzere 17 Ağustos 2021 tarihinde  TOKİ  tarafından yapılan ihaleye 7 firma katıldı. İhale şu anda değerlendirme aşamasındadır. Bu kapsamda taşınmaz üzerinde 495 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacaktır. Yakın zamanda sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldıktan sonra önemli bir riskli alanı şehrimize dönüştürerek sağlam konutlarla milletimizin hizmetine sunma imkanına kavuşacağız” dedi.

Kütahya Belediyesi'nden satılık 61 gayrimenkul!


Geri Dön