09 / 05 / 2024

Kütahya Bölücek deprem konutları

Kütahya Bölücek deprem konutları

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

Türkiye konut inşalarında çelik konstrüksiyona yönelmeli! 

Büyük bir bölümü deprem kuşağında olan Türkiye için, çelik yapı sistemi kilit önem taşıyor. İşte çelik yapı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kütahya’da 100 sözleşmeli personel alınıyor! Başvurmak için geç kalmayın! Bu son fırsatınız olabilir!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 100 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Depreme karşı güvenli yapılara kentsel dönüşümle kavuşabiliriz!

GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Topraklarının büyük bir bölümü deprem kuşağında yer alan Türkiye’de, depreme hazırlıklı olmamız için kentsel dönüşüm tek çare. İçinde bulunduğumuz süreçte güvenli ve sağlıklı yapılara hızla kavuşmamız kentsel dönüşümle mümkün" diye konuştu...

Kütahya'da 9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü 8 milyon 992 bin 602 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Kütahya Bölücek deprem konutları Haberi

Kütahya Bölücek deprem konutları

Kütahya Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Kütahya Belediyesi Hizmet binası Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın başkanlığında yapıldı. Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre; 3. Dönem 8. Olağan meclis toplantısında verilecek kararların Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Işık, meclis üyelerine verecekler kararlarda başarılar diledi. Başkan Işık, “Ülkemizde yaşanan sel felaketleri, orman yangınları ve en son Altıntaş ilçesinde yaşanan deprem nedeniyle gerek hayatlarını kaybetmiş, gerek canlarına ve mallarına zarar gelmiş her vatandaşımıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bu sıkıntılardan korusun. Bir daha yaşatmasın” dedi.



Başkan Işık gündem maddeleri ele alınmadan önce Altıntaş’ta meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Işık, “Meclisimiz en başından bugüne kadar yaptığı çalışmaların...