28 / 04 / 2024

Kütahya Seramik yeni ürünlerini sergileyecek!

Kütahya Seramik yeni ürünlerini sergileyecek!

Kütahya Seramikin 480 metrekare alan üzerine kurulu standında Brezza koleksiyonları, Sujet uygulamaları, dijital karolar, Versatile serisi ve teknik ürün grupları gibi pek çok ürün sergilenecek  



Geçen yıl 70 ülkeden yaklaşık 54 bin kişinin ziyaret ettiği Türk seramik sektörünün en önemli fuarı Unicera yarın açılıyor. Fuarda stand açacak olan Kütahya Seramik, 2nci hol, 208 numaralı standında yeni koleksiyonlarını görücüye çıkaracak. 
 TÜYAP Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu ve TİMDER (Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği) işbirliğiyle hazırlanan ve 23 yıldır Türk seramik sektörünün nabzını tutan Unicera Fuarı 2 Mart, Çarşamba günü kapılarını ziyaretçiler için aralayacak. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuarda, Türk seramik sektörünün önde gelen markalarından Kütahya Seramik de stand açacak. 2nci hol, 208 numarada yeni koleksiyonlarını görücüye çıkaracak olan Kütahya Seramik, 4 Mart, Cuma günü, saat 16.30da vereceği kokteylde de sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirecek.

Ana malzemesi cam olan Brezza koleksiyonlarında her bir mozaik, ayrı ayrı el işçiliği ile cam sanatçıları tarafından özenle üretiliyor. 3 boyutlu olma özelliği,  fonksiyonelliği, farklı tasarım seçenekleri ve uygulama kolaylığı ile mimari projelere özgün ve yenilikçi çözümler sunan Versatile serisi ise, plaza, ofis, lobi, salon, yatak odası ve otel gibi her boyuttaki mekanların iç mimarilerinde kullanılabiliyor.

3 BOYUTLU YÜZEY
Kütahya Seramik, tasarımcı Yiğit Özerin imzasını taşıyan Versatile koleksiyonu, ARC serisi ile tasarım alanında dünyanın en çok tanınan ve en prestijli ödüllerinden biri olan IF Product Design 2011 ödülünü kazandı.

Kullanıcısına aynı karoyla onlarca farklı döşeme seçeneği sunan ürünlerle, aynı mekan farklı kimliklere bürünebiliyor. Kullanıcıyı da işin içine katan karolarla kişi, kendi kombinasyonunu tasarlayabiliyor. Karonun ark (yay) şeklindeki yükseltilmiş yüzeyi farklı ışık stilleri ve şartlarında çeşitli ışık oyunlarını açığa çıkarıyor. Böylece karonun orijinal 3 boyutlu yüzeyi, kullanıcıların tercih ettiği ya da yarattığı farklı döşeme biçimlerinin ve fikirlerinin uygulanmasına olanak sağlanıyor.

 


Geri Dön