03 / 05 / 2024

Kütahya Seramik'ten Versatile Serisi!

Kütahya Seramik'ten Versatile Serisi!

Kütahya Seramik'in koleksiyonlarından Versatile Serisi, kullanıcısına birçok kombinasyon ve alternatif uygulama imkanı sunuyor



“Kütahya Seramik”, tasarımındaki eşsiz geometri, fonksiyonellik ve uygulama çeşitliliği ile öne çıkan Versatile Koleksiyonu'yla, doğadan aldığı ilhamı, geometrik dokunuşlarda  harmanlayarak yaratıcılığın sınırlarını zorluyor…

Kütahya Seramik'in 2010 yılına damgasını vurmaya hazırlandığı koleksiyonlarından Versatile Serisi, tasarımındaki eşsiz geometri, fonksiyonellik ve uygulama çeşitliliğiyle kullanıcısına birçok kombinasyon ve alternatif uygulama imkanı sunuyor. Doğanın organik yapısından mimarinin geometrik yalınlığına uzanan geniş bir skalada kullanım olanağı sağlayan koleksiyon, gelişmiş üretim teknoloji ile 22x12,5 ve 29x12,5 ebatlarında Axis ve Arc olmak üzere iki farklı modelde,  mat ve parlak olarak beyaz, siyah, krem, bordo ve kahve renklerde üretiliyor.

Sanatın varyasyonları olarak tanımlanan Versatile Koleksiyonu birbirinden farklı kombinasyon alternatifleri ile yaşam konforunuzu arttıran fonksiyonel, yalın, sade, estetik ve hissedilir mekanlara imzasını atmaya hazırlanıyor.

1989 yılında kurulan Kütahya Seramik, adını medeniyetler köprüsü Anadolu'nun seramik başkenti Kütahya'dan almıştır. Kütahya Seramik, Anadolu topraklarının 7000 yıllık seramik kültürüne kattığı çağdaş yorum ve zengin bilgi birikimi ile seramik sektörüne katkıda bulunmaktadır. Üstün teknolojiye sahip tesislerinde 1000'den fazla desen seçeneğiyle; yer ve duvar karosu, sırlı porselen karo, bordür, dekor ve cam mozaik üretimi gerçekleştirmektedir. Kütahya Seramik son yıllarda minimalist ve modern tasarımlara ağırlık vererek seramik sektöründe fark yaratmıştır. TS-EN ISO 9001-2008 dünya standartlarına uygun olarak oluşturduğu üretim anlayışıyla Kütahya Seramik, sektörün önde gelen endüstri kuruluşları arasındadır. Kütahya Seramik'in yönetim ve üretim anlayışının başlıca unsurları; piyasa gereksinimlerini iyi irdelemek, teknolojik gelişmeleri yakından izlemek, ekip çalışmasını etkin bir biçimde değerlendirmek ve özgün tasarımlar yaratmaktır.

Türkiye'nin dört bir tarafına yayılmış geniş bayi ağı ile müşterilerine her noktadan kesintisiz hizmet sunan Kütahya Seramik; ABD, Almanya, İngiltere ve Avusturya başta olmak üzere 40'tan fazla ülkeye de ihracat yapmaktadır. Üstün kalite ve zengin ürün gamı ile farklı beğenilere hitap eden, değişik tarz ve kimlikte ürünler tasarlayan Kütahya Seramik, güçlü ve dinamik üretici kadrosu ile ürünlerinde fonksiyonellik ve estetiği buluşturmaya devam etmektedir.


Geri Dön