28 / 04 / 2024

Kuyumcukent kıymetli taşlar piyasası binasını 17 milyon liraya yaptıracak!

Kuyumcukent kıymetli taşlar piyasası binasını 17 milyon liraya yaptıracak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Kuyumcukent Yenibosna' da yaptıracağı kıymetli taşlar piyasası binasını 17 milyon liraya yaptıracak...



Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama;


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. adına kayıtlı İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Köyaltı Mevkiinde bulunan 1541 Ada 1 Parsel arsa üzerine, Borsa İstanbul A.Ş.'ye ait "Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası" yapımı ve gayrimenkul satışı ilgili olarak 12.Kasım.2013 tarihinde Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. ve Borsa İstanbul A.Ş. anlaşmışlardır. Anlaşma bedeli 17.000.000-.TL+KDV olan bu proje ile ilgili çalışmalara başlanılmış olup, devamında İnşaat ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanacaktır. Satış sözleşmesinin imzalanması halinde bu durum ayrıca duyurulacaktır.

Ayrıca bahsi geçen parsel üzerine Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye ait yaklaşık 15.600 m2 kullanılabilir alana sahip Zemin+15 katlı ofis bloğu inşa edilecek olup, talep toplama zamanı en kısa sürede açıklanacaktır.




Geri Dön