04 / 10 / 2024

Kuyumcular, Onaltı Dokuz'dan konut alma sırasında!

Kuyumcular, Onaltı Dokuz'dan konut alma sırasında!

Astay Gayrimenkulün Zeytinburnunda hızla yükselen lüks konut projesi son dönemde kuyumcuların gözdesi oldu. Altın fiyatlarındaki hızlı yükselişle kazançları artan kuyumcular, şehrin göbeğindeki Onaltı Dokuza rotayı çevirdiler




Astay Gayrimenkulün Zeytinburnunda hızla yükselen lüks konut projesi son dönemde kuyumcuların gözdesi oldu. Altın fiyatlarındaki hızlı yükselişle kazançları artan ve Bahçeşehir gibi merkeze daha uzak yerlerde yaşayan kuyumcular, şehrin göbeğindeki Onaltı Dokuza rotayı çevirdiler.

1+1 daire kalmadı

Satış ofisi yetkilileri, 3 adet 1+1 daire için kaporaların alınmasıyla birlikte projede 1+1 daire kalmadığını, diğer dairelerin de çoğunun tükendiğini açıkladı. Satış ofisi yetkilileri, son dönemde kuyumculuk sektöründen müşterilerdeki artışın dikkat çekici olduğunu belirtirken Burasını yatırım için düşünenler de var, Bahçeşehirdeki villası yerine burada oturup havaalanına ve işyerlerine daha yakın olmak isteyenler de var yorumunu yapıyor.

C BLOK satışa çıkıyor

Satış ve Pazarlama Müdürü Cemalettin Akgün, sırada bekleyen müşteriler nedeniyle C blok satışlarını bayram sonrasında başlatacaklarını açıkladı. Akgün Hızlı olan istediği kat ve daire seçeneğine sahip olabilecek ve kendi manzarasını tercih edebilecek dedi. Satışa çıkacak blokta daire fiyatları 930 bin lira ile 7,6 milyon lira arasında değişecek.
Bugün


Geri Dön