08 / 05 / 2024

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 

Altın fiyatlarındaki ani yükselişlerden dolayı kuyumculardan vatandaşı şok edecek hamle geldi. Gram altın ve çeyrek altın satışları durdu. İşte ayrıntılar...



ALTIN YÜKSELİYOR,KUYUMCULAR ZARAR EDİYOR

Yaz aylarınını gelmesi ile düğün sezonu da açıldı ve altına olan talep gittikçe yükseldi. Banka kartı veya kredi kartı ile altın almak isteyen vatandaşlar ise kuyumculardan işlem yapamıyoruz cevabı aldı.  Bankaların pos komisyon ücretlerini arttırdığını söyleyen kuyumcular, komisyon ücretlerinden dolayı zarar ettiklerini söylediler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön