08 / 05 / 2024

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 

Altın fiyatlarındaki ani yükselişlerden dolayı kuyumculardan vatandaşı şok edecek hamle geldi. Gram altın ve çeyrek altın satışları durdu. İşte ayrıntılar...



KUYUMCULAR: ''BATACAĞIZ''

Mayıs ayının gelmesi ile düğünlerin artması altın alımlarını artırdı. Fakat altın alırken akit yerine kredi kartı veya banka kartı ile işlem yapılması durumunda komisyon ücretlerinin fazla olmasından yakınan kuyumcular ''batacağız'' dedi. 

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 
Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu ücretlerin fazla olmasından dolayı nakit ile işlem yaptıklarını söyleyen bir çok kuyumcu elinde nakit parası olmayan vatandaşları üzdü. Elinde nakiti olmayıp altın almak isteyenler ise şimdiden dertli dertli düşünmeye başladı.

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Altın kahini Memiş'ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön